Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Blaaskanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Blaaskanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Irysha

Geschreven op: Dinsdag 6 Juni 2017 om 16:54
Ongepast of beledigend?

Beste lotgenoten
Ik ben 53 en ik ben vorige week geopereerd en een spoeling gekregen. Nu weet ik dat ik T1 gehad heb. Sorry voor mijn Nederlands. Het is mijn moedertaal niet maar ik doe mijn best.
Ik wil nu iets preventief ondernemen om het te voorkomen om blaaskanker terug te krijgen.
Ik heb veel gelezen over Moermans dieet en andere technieken die mensen vooral in Rusland gebruiken. Ik volg nu al 2 maanden Moermans dieet, ik eet dus geen vlees, geen vis en geen zuivel producten. En ik drink bepaalde kruiden.
Ik ben op zoek naar de mensen die ervaring hebben met zo iets natuurlijke geneesmiddelen of preventiemiddelen.
Wij kunnen onze ervaringen delen en afwisselen.
Groetjes en beterschap voor iedereen
Irysha
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: LC op Dinsdag 22 Augustus 2017 om 08:03 Ongepaste reactie?

Beste Irysha

Hierbij mijn email: barbulescu@ziggo.nl

Mvg,
Liliana


Geschreven door: Anoniem op Woensdag 6 Juni 2018 om 08:03 Ongepaste reactie?

Elke dag een lepel zwarte zaad (Nigella Sativa/ habb a sawda wat zwarte zaadje betekend) staat bekend om kanker remmende werking. Een hele late reactie maar ik hoop dat u er toch nog iets aan heeft, of de andere die dit lezen. Veel beterschap!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Advertentie
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Blaaskanker.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)