Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Blaaskanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Blaaskanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Bob1962moor

Geschreven op: Zaterdag 29 Juli 2017 om 15:01
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik ben Bob en ik mijn blaas is vorig jaar september verwijderd. Ik heb nu een neo-blaas! Overdag kan ik me goed droog houden, maar s''nachts wil ik nog wel eens "een ongelukje" hebben. Ik draag s''nachts incontinentie materiaal, maar dit is niet altijd afdoende, waardoor ik mijn bed wel eens nat maak!
Zijn er mensen die ook een neo-blaas hebben hebben, die dit ook meemaken? Kan je hier iets tegen doen?
Groetjes,
Bob 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Johnny bakker op Maandag 4 September 2017 om 19:08 Ongepaste reactie?

Hoi bob ik ben vorig jaar oktober geopereerd en heb het zelfde probleem als jou ik gebruik s,nachts voor alle zekerheid een condoom catheter en mijn zak zit vaak bijna vol. 800 ml wat er tegen te doen is weet ik nog niet ik blijf zoeken als ik meer weet hoor je er van doe jij dat ook?


Geschreven door: Henk van''t Slot op Woensdag 20 September 2017 om 12:41 Ongepaste reactie?

Ik woon in Thailand en heb blaaskanker.ben al 2 keer geopereerd en heb chemo blaasspoelingen gehad,heeft niet gewerkt.Wordt nu voor de 3e keer geopereerd on 2 tumoren uit de blaas te halen.Artsen willen daarna met B.C.G gaan spoelen,maar dit is niet te krijgen in Thailand.Weet iemand waar ik dit in Nederland kan bestellen?


Geschreven door: Angelo op Woensdag 18 Oktober 2017 om 23:18 Ongepaste reactie?

Ha Bob

Ik ben begin 2015 geopereerd en heb nu ruim anderhalf jaar een nieuwe blaas. Wat voor jou geldt geld ook voor mij. Er zijn speciale inleggers maar aan lekkage ontkom je niet. Inderdaad een condoom katheter is een oplossing maar ik ga gewoon vaker naar het toilet ''s nachts en het gebeurt nog maar zelden dat ik grote lekkages heb. Behalve als ik ben gaan feesten en drinken.


Geschreven door: Breda op Donderdag 8 Maart 2018 om 23:05 Ongepaste reactie?

Beste Bob, heel herkenbaar. Ik heb vanaf apr 2014 een neo blaas en gaat met ups en downs. Gebruik sinds een jaar condoom katheters die me wat meer nachtrust geven.
Inco materiaal hebben idd niet altijd volledige gewenste effect.
Ik drink sinds kort vroeg op de avond gember thee, waardoor de nachtelijke urine productie lijkt af te nemen.
Heb nog steeds het gevoel dat het beheersbaar kan zijn.


Geschreven door: Rob driessen op Donderdag 22 Maart 2018 om 22:18 Ongepaste reactie?

Ik ben ook in het bezit van een neoblaas. Ik heb het probleem opgelost door onder mijn laken een incontinent matje te plaatsen. Het help in ieder geval voor je zelf vertrouwen. Een ongelukje is nu eenmaal niet uit te sluiten. Voor mij is het een goede oplossing gebleken en helemaal niet duur.
Veel succes met het zoeken naar een oplossing.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Advertentie
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Blaaskanker.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)