Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Blaaskanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Blaaskanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Rianne

Geschreven op: Dinsdag 26 September 2017 om 20:23
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Ik ben een vrouw van 39 en er is vorig jaar, 6 weken na mijn bevalling van mijn dochter, blaaskanker ontdekt. Ik ben inmiddels 3 keer geopereerd en heb twee maal een blaasspoeling-traject doorlopen. Ik was en ben hier nog steeds behoorlijk kapot van en ben op zoek naar jonge lotgenoten vrouwen. Er is mij verteld dat ik uitzonderlijk jong ben om dit te krijgen waardoor ook de vragen die ik heb anders zijn dan van mensen op oudere leeftijd. Bijv. Opnieuw zwanger raken. Mijn artsen durven dit met mij aan maar ik vind het zelf erg spannend en moet sowieso dingen nog een plek geven. Ik hoop dat er vrouwen zijn met dezelfde soort vragen en ook behoefte hebben aan contact. Stuur je dan een berichtje?
Groetjes Rianne 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mar op Maandag 6 November 2017 om 14:49 Ongepaste reactie?

Hoi Rianne

Mag ik vragen wat jou klachten zijn geweest en hoe ze het ontdekt hebben?

Groetjes Mar


Geschreven door: Rianne op Maandag 11 December 2017 om 11:01 Ongepaste reactie?

Hallo Mar,

Ik had op den duur bloed bij het plassen (tijdens mijn zwangerschap al). Men kon dit toen nog niet echt plaatsen. Ze dachten dat de baby ergens tegenaan schopte waardoor het ging bloeden. Ben jij ook een jonge(re) vrouw met blaaskanker? Ik ben namelijk op zoek naar een lotgenoot....
Mvg Rianne


Geschreven door: Hieke op Zaterdag 6 Januari 2018 om 22:32 Ongepaste reactie?

Beste Rianne,
Bij mij is in 2012 bij toeval blaaskanker ontdekt, dit was tijdens mijn 2e zwangerschap. Ik was toen 32 jaar. Bij mij kwam de diagnose echt uit de lucht vallen, aangezien ik absoluut geen klachten had. De tumor is verwijderd tijdens de zwangerschap, deze was niet invasief. Omdat ik zwanger was hebben we besloten geen blaasspoelingen te doen. Ik sta nog steeds onder controle, maar tot op heden altijd goede uitslagen gehad. En ben daarna nog 2x zwanger geweest.
Groet Hieke


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Advertentie
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Blaaskanker.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)