Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Blaaskanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Blaaskanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Andrea

Geschreven op: Zondag 31 December 2017 om 03:36
Ongepast of beledigend?

Dag!
Een vraag en misschien heeft iemand een antwoord. Mijn man heeft blaaskanker. Is bijna twee jaar geleden geconstateerd. Hooggradig type gelukkig niet spierinvasief. Ze hebben ze tumoer verwijderd en hij zit nu in het blaasspeolongentraject. Nummer 18 achter de rug. De eerst 16 gingen redelijk goed maar hij had bij 17 al veel pijn erna maar na nummer 18 was het helemaal verschrikkelijk. En houdt ook heel lang aan...nu al bijna drie weken van pijn in zijn blaas en plasbuis... Heeft iemand hier ervaring mee?
Groetjes Andrea  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: mona op Zondag 31 December 2017 om 16:47 Ongepaste reactie?

hallo andrea ,ik heb er 9 gehad bcg welteverstaan .ik heb van de week cystoscopie gehad en mijn blaas ziet er niet uit .. ik heb ook steeds het gevoel dat ik een blaasonsteking heb .ze gaan nu binnenkort biopten nemen om te kijken wat de bcg doet .. het is echt vies agressief spul hoor .. ik heb wel eens gelezen dat het nog agressiever is als chemo spoeling .. succes voor je man en ik hoop dat ie de spoelingen volhoud . groet mona


Geschreven door: Marion op Maandag 8 Januari 2018 om 01:02 Ongepaste reactie?

Ik heb 15 mitomycine spelingen gehad wat niet geholpen heb je.. ben vorige week de 3e x geopereerd..wie weet of nog beter kan helpen?


Geschreven door: Bob op Zondag 14 Januari 2018 om 19:56 Ongepaste reactie?

Beste Andrea,
Het verhaal van je man lijkt erg veel om mijn ervaring. Ca 3 jaar geleden is het bij mij ook geconstateerd, type3 .Ik heb inmiddels 3 operaties gehad en 18 spoelingen met BCG Tot en met spoeling 15 ging het redelijk goed, na de spoeling 3 dagen last daarna ging het weer beter. In mei 2017 heb ik spoeling 16, 17 en 18 gehad. Bij nummer 17 had ik al meer klachten, nog pijn van de spoeling ervoor. Na spoeling 18 was het ook verschrikkelijk, erg veel pijn met plassen en constant aandrang. Het was zo erg dat ik me afvroeg of ik dit nog wel volhoud. Bij de volgende cystoscopie met de arts de pijn besproken, de arts kwam met de verlossende opmerking we gaan voorlopig stoppen met spoelen. Tot op heden heb ik pijn bij aandrang en met plassen. Van het ziekenhuis heb ik altijd de beste support gehad van de arts en de verpleegkundigen. Ik hoop dat je iets aan mijn reactie hebt, je ziet het je staat er niet alleen voor.


Geschreven door: Andrea op Dinsdag 23 Januari 2018 om 06:11 Ongepaste reactie?

Beste allemaal, dank voor jullie reacties! Beetje late tea tie terug maar dat komt omdat we een maand op reis waren ondanks alles. Fred (mijn man) heeft nog steeds last en heeft gister na thuiskomt direct urine naar de huisarts gebracht om te kijken wat er aan de hand is. Er zit eiwit en bloed in. Het staat nu op kweek. Na 14 uur vanmiddag weten we meer....nogmaals dank voor de reacties en sterkte allemaal! Groetjes Andrea


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Advertentie
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Blaaskanker.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)