Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Blaaskanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Blaaskanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Philip

Geschreven op: Zaterdag 3 Februari 2018 om 20:46
Ongepast of beledigend?

Beste,
Mijn vader (79) heeft blaasspoelingen ondergaan in oktober 2017. Hij heeft het sindsdien overdag enorm koud. Ook is hij elke dag sterk vermoeid.
Uit bloedonderzoek blijken geen afwijkingen.

Herkend iemand dit beeld en wat zijn de adviezen om van deze koude en vermoeidheid af te komen?

Hartelijke groet, dank,
Philip

 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Helga op Woensdag 7 Maart 2018 om 13:22 Ongepaste reactie?

Philip, ik herken deze klachten. Ben ervaringsdeskundige sinds 2003. 5x TUR blaas en blaasspoelingen gehad. Ik was altijd lange tijd erg vermoeid. Een jaar na de laatste spoeling ging ik pas echt weer opknappen. Volgens de uroloog kan je er niet vermoeid van raken. Hij vertelde altijd dat dit getest is via bloed onderzoek, voor, tijdens en na de spoelingen en dat er geen verschil in waardes werd gemeten. De verpleegkundigen vertelden echter dat de helft van de patiŽnten vermoeidheidsklachten hadden en de andere helft niet. Nu heb ik een andere uroloog en die zegt ook dat je er zelfs ernstig vermoeid van kan worden en dat dat bloedonderzoek achterhaald is. Ik had het ook vaak koud, vooral in bed. Sokken aan, elektrische deken enz. Ook dit ging na verloop van tijd weer over. Nu is je vader wel wat ouder dan ik ben, daar zal je ook rekening mee moeten houden. Hoop dat je hier wat aan hebt.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Advertentie
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Blaaskanker.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)