Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Blaaskanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Blaaskanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

dehar1955

Geschreven op: Zaterdag 7 April 2018 om 15:24
Ongepast of beledigend?

Mijn man kreeg eergisteren te horen dat hij meerdere blaaspoliepen in zijn blaas heeft. Per toeval ontdekt, doordat mijn man opgenomen werd met urineretentie. De poliepen zitten achter in de blaas. We zijn enorm geschrokken. Hij moet volgende week voor een CT scan en wordt misschien eind van de week geholpen (TUR BlAAS). Zijn bloedonderzoeken zijn verder goed, nierfunctie en leverfunctie zijn goed. Onze uroloogt zegt dat bij 95% van de blaaspoliepen gevallen kwaadaardige tumors betreffen. De uroloog zei niets over uitzaaiingen enzo. Wat ik graag wil weten is hoe er inderdaad geen uitzaaiingen zijn?
Verder heeft mijn man geen klachten. Geen aneamie of lustloosheid en ook geen bloed in urine.
wie heeft hier ervaring mee.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anoniem op Woensdag 9 Mei 2018 om 21:07 Ongepaste reactie?

Het kan zijn dat hij hopelijk goedaardige poliepen heeft? Mijn reactie komt laat maar ik hoop dat het goed gaat met u en uw man. Heel veel beterschap nog!


Geschreven door: lok71 op Dinsdag 10 Juli 2018 om 23:16 Ongepaste reactie?

bij mijn man werd 4jaar terug ook een poliep ontdekt bij toeval. hij heeft toen ook een tur operatie gehad t was een erge agressieve soort maar zat gelukkig in t slijmvlies in de blaas hij heeft ook spoelingen gehad en nog 4 tur operaties.
bij de laatste scan zag de uroloog dat de urineleider verdikt was en ook dat er een tumor in de buitenste blaaswand zit

na verschillende scans en nieronderzoek krijgt hij chemo voor de operatie die bestaat uit blaas prostaat stuk urineleider en lymfklieren en krijgt stoma


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Advertentie
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Blaaskanker.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)