Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Blaaskanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Blaaskanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Pietie

Geschreven op: Dinsdag 21 Augustus 2018 om 18:52
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik ben hier nieuw, ben een jaar schoon van blaaskanker, heb een vreselijke fout gemaakt ben weer begonnen te roken, 2 maand lang ben nu weer gestopt moet 3 september voor controle, begint nu alles opnieuw, heeft iemand ook weleens zo iets soms gedaan en wat waren de gevolgen
Pietie 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Roger op Donderdag 6 September 2018 om 10:02 Ongepaste reactie?

Natuurlijk is roken niet gezond en kan je dit beter laten maar ik kan dit ook moeilijk,ik moet ook al drie jaar op controle en is tamelijk stabiel,en wat dat roken betreft duurt minstens tien jaar voor alles uit je lichaam is maar,niet roken is dus positief en niet alleen voor blaaskanker maar voor vele ziekten grtj


Geschreven door: H op Donderdag 17 Januari 2019 om 21:55 Ongepaste reactie?

We zijn allemaal maar mensen en fouten maken is nodig zodat we ervan kunnen leren. Probeer te zoeken naar de triggers. Wanneee krijg je de neiging om een sigaret op te steken? En zoek daarvoor een vervanging. Stoppen met roken zal je alleen maar voordelen opleveren. Soms zijn we gek op iets dat niet goed voor ons is, en soms haten we iets wat juist goed voor ons is. Probeer te kijken naar wat het beste is voor jou. Mvg


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Advertentie
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Blaaskanker.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)