Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Blaaskanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Blaaskanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Zondag 27 Januari 2019 om 07:54
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Begin december 2018 is er bij mijn moeder blaaskanker ontdekt. 1.5 week later is er een tur-operatie gedaan. Helaas hebben ze niet alles weg kunnen halen en bleek het spierinfasief. Daarna is er een vr scan gemaakt, deze liet vergrote lymfeklieren zien in het klein bekken(7mm) en afwijking bij de thymus(zwezerik)
Hierop hebben ze besloten een pet-ct te maken. De thymus was niks bijzonders maar wel hebben ze een plekje van 4,6 mm op de long gevonden en kleine plekje op linkerschouderblad. In eerste instantie was het behandelplan chemokuren en dan de blaas verwijderen,baarmoeder, lymfeklieren, eierstokken en stuk van vagina. Maar nu er volgends de doktoren uitzaaiingen zijn gevonden(kan geen punctie van worden genomen is niet te zien op ct''scan) is de operatie van de baan en kunnen ze haar niet meer genezen. Het enige wat ze nog kunnen doen is chemo ter verlenging. Deze chemo willen ze ook nog niet starten pas als ze erger ziek wordt omdat ze nu nog relatief fit is. Mn moeder is nog maar 57 jaar en wij vinden dit een erg harde beslissing op basis van 2 plekjes. We hebben een second opinion aangevraagd in Amsterdam. De lymfeklieren 8n t bekken laten ook activiteit zien op de pet-ct. Maar had t alleen daar en in de blaas gezeten dan hadden ze haar wel geopereerd. Is er hier iemand in een soortgelijke situatie? Wie heeft tips of ervaringsverhalen bij uitgezaaide blaaskanker? We zijn ten einde raad. Alvast bedankt.

N  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anoniem op Vrijdag 8 Februari 2019 om 10:56 Ongepaste reactie?

Hallo,

Bij mijn moeder ook geconstateerd begin december en nu na meerdere onderzoeken blijkt het ook uitgezaaid te zijn in de longen en in het heupbot.
Ze heeft nu 2 weken lang bestralen achter de rug.
Ze moet ook nog naar de gyneacoloog Om te kijken of er daar ook nog uitzaaiingen zitten.
Zoniet dan is de volgende stap chemo en als dat niet aanslaat dan kan ze ook nog immunotherapie krijgen.

Heel veel sterkte


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Advertentie
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Blaaskanker.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)