Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Blaaskanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Blaaskanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Fia

Geschreven op: Zaterdag 9 Februari 2019 om 22:17
Ongepast of beledigend?

Net gehoord dat mijn blaaskanker spierinvasief is. Pet scan volgt. Nu keuze maken neoblaas of urinestoma vlgs Bricker. Wie heeft er welke ervaring en wat waren jullie overwegingen hiervoor?
Alvast dank voor een reactie 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: tony op Maandag 11 Februari 2019 om 16:32 Ongepaste reactie?

beste fia ik heb sinds 2014 een noeblaas ik ben heel blij dat ik daarvoor gekozen heb,het is een lange weg om weer op een redelijk nivo te komen .maar zonder enige frutsel aan mijn buik vind ik dit geen afbreuk aan mijn lichaam.


Geschreven door: Elzemiek op Maandag 18 Februari 2019 om 01:53 Ongepaste reactie?

Beste Fia, ik heb sinds oktober 2016 een neoblaas en ben super dankbaar dat ik deze keuze heb mogen maken. Ben heel sportief en kan alles weer. Ik was na 3 maanden weer zo goed als de oude. Het is een zware operatie en zeker niet de makkelijkste weg maar het is het allemaal waard. Blijf positief. Vlak voor de operatie komen ze toch alsnog een stip op de buik plaatsen voor het geval het niet mocht lukken. Daar schrok ik van ,,,maar met een geweldige verpleegkundige die mij vertelde dat je zelfs met een stoma ook goed kan tennissen ( met een soort strakke band om je buik dan wel , maar er is een oplossing voor),,,toen was ik gerust gesteld. Ik ben het type die plan B ook moet weten en daar vrede mee kan hebben en denken in oplossingen. Na de operatie hele goedebekkenbodemfysio gehad en kan nu alles weer met een heel dun inlegkruisje (wat blijkt alle vrouwen op mijn leeftijd al gebruiken)
Blijf positief en verzamel alle mogelijke info.liefs en sterkte


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Advertentie
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Blaaskanker.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)